Over Quaere

Wie zijn wij en wat doen wij voor u

Onze ervaring

Quaere betekent in het Latijn: De vraag is? Deze vraag stellen wij ons steeds als wij werken aan ICT-oplossingen voor uw business. Wat is nou werkelijk de vraag, wat is nou de echte oorzaak achter het probleem. Wij gaan verder waar anderen stoppen! Met 14 jaar ervaring is Quaere de beste keus om u te helpen met het oplossen van uw ICT problemen en vraagstukken.

Onze doelstellingen

Quaere denkt mee. De diensten, producten en kennis die wij in huis hebben, zetten we graag in om u te helpen. Bent u te veel tijd kwijt aan het beheer van uw IT omgeving of werken uw systemen nog steeds niet optimaal? Gaat u verhuizen? En ziet u door de bomen het bos niet meer? Quaere helpt u! Wij nemen uw IT zorgen over en zorgen voor een optimaal werkende ICT omgeving.
 

 

 


Onze Klanten

Hieronder een kleine greep uit ons klantenbestand.

AB Job Service

AB Job Service

BENNO SCHOTANUS, directeur AB Job Service:
“We zijn een werving- en selectiebureau voor buitenlandse medewerkers. Naast onze vestiging in Houten, hebben we ook kantoren in Polen. Quaere zorgt ervoor dat wij veilig over onze data kunnen beschikken, ondersteunen ons met de inrichting van ons netwerk en leveren alle benodigde apparatuur. Onze vestiging in Polen maakt gebruik van onze server in Nederland en dat loopt op rolletjes, dankzij Quaere. Het is prettig samenwerken met professionals die meedenken over jouw toekomst. En die ook het kostenplaatje scherp in de gaten houden. “
Euronorm 92 Agenturen

Euronorm 92 Agenturen

SANDER VAN DER LINDEN, eigenaar Euronorm 92 Agenturen:
“We bieden complete badkamer en keukenconcepten en werken al meer dan tien jaar samen met Quaere. Zij leveren alle harden software en verzorgen onze automatisering. Het deskundige personeel is ervaren en lost eventuele problemen vakkundig op. Veel kan vanaf afstand maar ook als ze langskomen, zullen ze nooit vertrekken voordat alles gecheckt is. Zodat je zeker weet dat alles weer goed en veilig functioneert.”
Zenner Haarmode

Zenner Haarmode

MICHEL DOLNÉ, hoofd financiële administratie:
“Zenner Haarmode is trendsetter als het gaat om haarmode. We verkopen allerlei haar-accessoires, voor ieder moment van de dag. We zijn marktleider in Nederland en België en verkopen vooral aan drogisterijketens. ICT is daarin onontbeerlijk. We werken al jarenlang samen met Quaere. Zij regelen alles wat betreft ons digitale netwerk en hardware. Het is een prettig idee dat we op ieder moment van de dag kunnen bellen en dat eventuele problemen direct opgelost worden. Veel zaken kunnen vanaf afstand geregeld worden. Iedere maand zorgt Quaere voor een preventieve update en wordt alles zorgvuldig gecontroleerd. Ik kan Quaere bij iedereen aanraden; ze zijn alert en werken met een klein team. Daardoor ken je de medewerkers ook persoonlijk.”

 

Onze Partners

Wij werken met de beste leveranciers en producten.