Werkplek onderhoud en support

 

Of u nu werkt op een PC, Laptop of Tablet, in de Cloud of lokaal op uw eigen server; Quaere helpt u met het beheer van al deze apparatuur en software. Uiteraard kunnen wij u helpen met de migraties naar nieuwe versies en bepalen wij samen met u wat de beste en meest prijsbewuste keuze is voor uw ICT omgeving.

 

 

 

Helpdesk

Helpdesk

Quaere biedt een ICT Helpdesk die haar naam eer aan doet. Geen lange wachttijden, hulp op afstand door deskundige en klantvriendelijke professionals. Met uw persoonlijke helpdesk account dient u zelf zeer eenvoudig helpdeskvragen in en ziet u realtime de status van uw meldingen. Onze service engineers verlenen werkplekondersteuning en reparaties op locatie of vanuit onze servicedesk. Uiteraard kunt u rekenen op deskundige installatie van alle randapparatuur en van de benodigde hard- en soft-ware.
Werkplek Update Services

Werkplek Update Services

Software updaten is een onderwerp waar ieder bedrijf serieus aandacht aan moet schenken; in het bijzonder de kleine en middelgrote ondernemingen. Waarom? Het verlies aan tijd en geld door computerstoringen op de werkplek is aanzienlijk als er geen actief beheer wordt uitgevoerd.
Werkplek Beveiliging

Werkplek Beveiliging

Virussen en spam op de werkplek leiden tot zeer veel ergernis en verlies aan productiviteit bij de medewerker(s). Bescherming daartegen is een onderwerp waar iedere onderneming serieus aandacht aan moet schenken. Het risico dat uw bedrijfsdata “op straat” komen te liggen is aanzienlijk als er geen actief beveiligingsbeleid en beheer wordt uitgevoerd. Maar ook het veilig gebruiken van mobiele telefoon, tablets en andere elektronische apparatuur waarop men data kan opslaan, vereist een actief en goed doordacht beveiligingsbeleid.

 


Support overeenkomst

Kies uw voordeel

Is uw organisatie te klein voor een fulltime ICT beheerder maar te groot om geen beheerder te hebben? Quaere kan u helpen. Met onze drie support diensten, “Brons”, “Zilver” en “Goud” helpen wij u met de invulling van professionele ondersteuning van uw ICT.

Het aangaan van een support overeenkomst met Quaere heeft de volgende voordelen:

Quaere start gegarandeerd met het oplossen van uw storing binnen de afgesproken response tijd. Wij zullen uw storing snel en zo adequaat mogelijk verhelpen zodat u snel weer verder kunt. Uiteraard nemen wij ook de nodige maatregelen om herhaling te voorkomen.

Kenmerken

• Ruim 15% korting op ons standaardtarief (zonder overeenkomst)
• Mogelijkheid om per kwartaal te wisselen tussen de drie support varianten
• Voorrang bij calamiteiten
• Uw server altijd voorzien van de laatste security updates
• U betaalt geen voorrijkosten

Mogelijke uitbreidingen

Op basis van een vast bedrag per maand kunt u kiezen voor de volgende extra modules.

• Remote Monitoring 
• Werkplek update services
• Backup van uw data naar off-site locatie (NL).

Brons

Brons

Vier uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 76 euro per uur
Tarief: 250 euro per maand
Zilver

Zilver

Acht uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 72 euro per uur
Tarief: 480 euro per maand
Goud

Goud

Zestien uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 65 euro per uur
Tarief: 920 euro per maand

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over de voordelen van een support overeenkomst voor uw organisatie, belt of mailt u ons even.

Dan kan op 030-6361800 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij stellen voor u graag een vrijblijvende offerte op.