Server en Infrastructuur Support

 

 

Monitoring & Support

Monitoring & Support

“Voorkomen is beter dan genezen” geldt in het bijzonder voor uw centrale servers en netwerk componenten. Ongeacht of deze bij u op locatie staan of in de Cloud zijn ondergebracht goed onderhoud is van groot belang. Weet u wat het kost als uw medewerkers uren of zelfs dagen niet kunnen werken vanwege storingen in uw IT systeem? Omdat uw ICT-infrastructuur van vitaal belang is voor uw onderneming is monitoring van uw netwerk een essentieel onderdeel van netwerkbeheer. Hoe presteert uw server? Is er voldoende schijfruimte? Wat is de status van de back-up? Door uw netwerk te monitoren worden veel problemen gesignaleerd en opgelost voordat ze acuut worden.
Server en Infrastructure Update Services

Server en Infrastructure Update Services

De software die vandaag de dag gebruikt word is uitermate gecompliceerd; in honderdduizenden regels geprogrammeerde code kunnen fouten zitten die na ontdekking gerepareerd worden. Na de reparatie van zo’n software fout of omdat een fabrikant nieuwe features beschikbaar stelt in de software, ontstaat er een “Patch” of een “Update”. Quaere biedt Patch management aan voor alle Microsoft Server software en de software die draait in netwerk infrastructuur componenten als switches en routers. Patch management omvat: • het beslissen welke patches geschikt zijn voor bepaalde systemen • het ervoor zorgen dat patches correct zijn geplaatst • het testen van systemen na installatie van patches en het documenteren van alle bijbehorende procedures, zoals de benodigde specifieke configuraties.
Data Backup Services

Data Backup Services

Backing up your Business! Het verliezen van belangrijke data door diefstal, brand of een andere oorzaak is voor iedere organisatie een ramp en kan de continuïteit van een onderneming in gevaar brengen. Een goede back-up is daarom onmisbaar. Wist u dat ... 43% van de organisaties, na omvangrijk dataverlies, de bedrijfsactiviteiten direct staakt en 29% binnen 2 jaar de deuren sluit? De meest voorkomende oorzaak van gegevensverlies is het verwijderen (per ongeluk of met opzet) van bestanden. Met online back-up van Quaere wordt met behulp van de nieuwste internet opslag-, compressietechnieken, kostbare bedrijfsinformatie veilig gesteld op disksystemen in de Cloud. Het back-up proces is volledig automatisch en het terughalen van gegevens uit de back-up is eenvoudig.


Support overeenkomst

Kies uw voordeel

Is uw organisatie te klein voor een fulltime ICT beheerder maar te groot om geen beheerder te hebben? Quaere kan u helpen. Met onze drie support diensten, “Brons”, “Zilver” en “Goud” helpen wij u met de invulling van professionele ondersteuning van uw ICT.

Het aangaan van een support overeenkomst met Quaere heeft de volgende voordelen:

Quaere start gegarandeerd met het oplossen van uw storing op binnen de afgesproken response tijd. Wij zullen uw storing snel en zo adequaat mogelijk verhelpen zodat u snel weer verder kunt. Uiteraard nemen wij ook de nodige maatregelen om herhaling te voorkomen.

Kenmerken

• Ruim 15% korting op ons standaardtarief (zonder overeenkomst)
• Mogelijkheid om per kwartaal te wisselen tussen de drie support varianten
• Voorrang bij calamiteiten
• Uw server altijd voorzien van de laatste security updates
• U betaalt geen voorrijkosten

Mogelijke uitbreidingen

Op basis van een vast bedrag per maand kunt u kiezen voor de volgende modules.

• Remote Monitoring 
• Werkplek update services
• Backup van uw data naar off-site locatie (NL).

Brons

Brons

Vier uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 76 euro per uur
Tarief: 250 euro per maand
Zilver

Zilver

Acht uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 72 euro per uur
Tarief: 480 euro per maand
Goud

Goud

Zestien uur ondersteuning per maand
Extra ondersteuning: 65 euro per uur
Tarief: 920 euro per maand

 

Meer weten?

 

Wilt u meer weten over de voordelen van een support overeenkomst voor uw organisatie, belt of mailt u ons even.

Dan kan op 030-6361800 of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  Wij stellen voor u graag een vrijblijvende offerte op.